AKTUEEL

de laatste ontwikkelingen uit de Delta regio

ontdek de aktualiteiten op

CATEGORIE

Impershield logo

Greenpaints dealer van Impershield

Greenpaints, de leverancier van duurzame verven in Noordoost Nederland, is dealer geworden van de duurzame coatings en hydrofobeermiddelen van Impershield Europe. Daarover hebben beide bedrijven een overeenkomst gesloten. De waterafstotende middelen StoneSeal en BioSeal van Impershield beschermen minerale oppervlaktes tegen vuil, vocht en UV en hebben een 100% natuurlijke samenstelling. Greenpaints wordt de dealer voor de regio Noordoost Nederland en omstreken.

Denk mee over Biobased Business

Avans Hogeschool overweegt de start van een nieuw lectoraat dat zich richt op het marktrijp maken van biobased business kansen. De invulling is deels technisch en deels economisch, inclusief bijvoorbeeld consumentenkennis, ketensamenwerking, logistiek of ondernemerschap. Een consortium bestaande uit Avans, Circulaire Biobased Delta, Green Chemistry Campus, Rabobank en Havenbedrijf Moerdijk wil met uw hulp meer inzicht krijgen hoe zo'n lectoraat vorm kan krijgen. Zij zijn benieuwd naar uw mening en ideeën.
Het Zero Waste Project logo

Het Zero Waste Project

Wij zijn Jessie en Nicky en wij willen de wereld redden. Sinds eind 2014 houden wij ons bezig met een zero waste levensstijl en leven we zoveel mogelijk zonder (plastic) afval. Geïnspireerd door onze superhelden Emma Peel en John Steed gaan we als een superteam de wereld redden. Jar by jar.

MVO nederland logo

MVO Nederland

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken.

VIND PARTNERS!

door samen te werken versnellen wij de groene economie

Matchmaking? Wij helpen je graag verder!