Webinar (5/7): Nieuwe grondstoffen

Online Event

Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) organiseert de komende maanden een serie van 7 webinars over water in de circulaire economie. Het is mogelijk om de hele serie te volgen, maar de webinars zijn ook los te volgen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dutch Design Week Eindhoven

In October of each year, Dutch Design Week (DDW) takes place in Eindhoven. The biggest design event in Northern Europe presents work and ideas of more than 2600 designers to more than 350,000 visitors from home and abroad. In more than 110 locations across the city, DDW organizes and facilitates exhibitions, lectures, prize ceremonies, networking events, debates and festivities.

Webinar (6/7): Governance en gedrag

Online Event

Op donderdag 5 november organiseren we het zevende webinar in de reeks Water in de circulaire economie. We gaan het hebben over de rol die governance en gedrag spelen.

Webinar (7/7): En hoe nu verder?

Online Event

Op donderdag 17 december organiseren we het laatste webinar in de reeks Water in de circulaire economie. Aan de hand van de eerste zeven webinars en het KNW najaarscongres gaan we samen vooruitkijken naar de toekomst.