WORD PARTNER

jouw netwerk voor biobased business

Word partner van Circular Biobased Delta!

Met onze Delta Community XL sluiten we het grootbedrijf in de delta regio nauw aan bij de ontwikkelingen rond circulaire biobased innovaties. Hierdoor worden de gecreëerde kansen optimaal benut. Voor economische groei én reductie van CO2-emissie in onze regio. Ben je op zoek naar bereik en verbinding? Sluit je aan!

Je profiteert van een uniek en groeiend circulair biobased netwerk. Met hierin waardevolle exposure en netwerk activiteiten. Ook bieden wij ondersteuning bij matchmaking en korting op adverteren.

STARTER

Gratis

Heb jij een (bio-)circulair project of initiatief? Ben jij op zoek naar meer bereik binnen een relevant, circulair biobased netwerk?

Relevante projecten delen wij graag kosteloos!

BUSINESS

Normaal 75,- / mnd. Nu: Gratis!

Heb jij interesse in meer bereik en branding? Ben jij op zoek naar een relevant en waardevol (triple helix) netwerk en netwerk activiteiten? Word dan Business Partner!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

COMMUNITY XL

op aanvraag

Voor bedrijven met interesse in grootschalige (bio-)circulaire projecten, belangenbehartiging en diensten op maat. Voor economische groei én reductie van CO2 in onze regio.

NETWERK CHEMISCH RECYCLEN

Voor bedrijven met interesse in productie van materialen uit biomassa of CO2 en ook het recyclen van materialen, door e.g. depolymerisatie, pyrolyse en vergassing. Meer informatie over Netwerk Chemisch Recyclen.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

WAAROM PARTNER WORDEN

 • EXPOSURE

  Relevante content van jouw bedrijf op een breedgedragen professioneel platform. Waaronder profielpagina, nieuwsberichten, vacatures, events en initiatieven.

 • BRANDING

  Jouw bedrijfslogo op de homepage en in de e-mail nieuwsbrief

 • Netwerk

  Wees onderdeel van een uniek en groeiend Triple Helix netwerk. Samen met Overheid, Onderwijs en Ondernemers werken wij aan CO2 emissie reductie en circulariteit.

 • Korting

  Gereduceerd tarief voor Adverteren

LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER

Word Partner

2 + 6 = ?

WAT ZEGGEN MENSEN OVER ONS

Onze Delta regio biedt alles om bedrijven te faciliteren bij de transitie richting de (bio-)circulaire economie. Dit platform biedt bedrijven inzicht in de mogelijkheden die er zijn en gaat inspiratie geven aan bedrijven die nog in het begin staan van hun zoektocht.

Petra KoendersGreen Chemistry Campus

De reductie van 10 megaton COuitstoot via circulaire biobased oplossingen in 2030 vraagt om nauwe samenwerking en ketenaanpak van plant tot klant. De Delta Community helpt om deze samenwerking tussen boeren, bedrijven, kennisinstellingen, overheden en burgers te optimaliseren.

Willem SederelBestuur Circular Biobased Delta

Een overkoepelend platform waarop inspirerende circulaire biobased activiteiten uit de Delta regio een podium krijgen en dat ondernemers met elkaar verbindt.

Herman de BoonBestuur Circular Biobased Delta