WORD PARTNER

jouw podium voor biobased business

START

kosteloos

Draag bij aan de circulaire biobased economie. Stuur jouw (bio-)circulaire project, initiatief, samenwerking of event. Relevante content plaatsen wij graag op het online platform.

NETWERK

25,- p/m

Als Netwerkpartner word je onderdeel van het Circular Biobased Delta ecosysteem en profiteer je van diens netwerk en bereik. Je biedt diensten en faciliteiten aan, die bijdragen aan de groei van de biobased en bio-circulaire economie. Samen dragen wij bij aan de CO2-reductie.

BUSINESS

75,- p/m

Interesse in meer bereik en branding binnen een relevant, circulair biobased netwerk? Word dan Business Partner! Je profiteert van waardevol exposure; zoals vermelding van jouw bedrijfslogo op de Home page, een eigen profielpagina en de mogelijkheid om relevante nieuwsberichten te plaatsen. Ook bieden wij ondersteuning bij matchmaking en korting op adverteren. Word Partner, zoek verbinding en versnel jouw time-to-market.

BUSINESS XL

op aanvraag

Voor bedrijven met interesse in grootschalige (bio-)circulaire projecten, belangenbehartiging en diensten op maat. Voor economische groei én reductie van CO2 in onze regio.

WAAROM PARTNER WORDEN

 • Matchmaking

  Profiteer van het waardevolle en unieke biobased netwerk van de Circular Biobased Delta. Kosteloos de eerste matchmaking op maat, om jouw (bio-)circulaire initiatief te versnellen.

 • EXPOSURE

  Relevante content van jouw bedrijf op een breedgedragen professioneel platform. Waaronder profielpagina, nieuwsberichten, vacatures, events en initiatieven.

 • BRANDING

  Jouw bedrijfslogo op de homepage en in de e-mail nieuwsbrief

 • Social Media

  Verspreiding van jouw berichten over de social media kanalen van de Delta Community en e-mail nieuwsbrief.

 • Korting

  Gereduceerd tarief voor Adverteren en korting op de eerste dienstverlening.

LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER

Word Partner

1 + 7 = ?

WAT ZEGGEN MENSEN OVER ONS

Onze Delta regio biedt alles om bedrijven te faciliteren bij de transitie richting de (bio-)circulaire economie. Dit platform biedt bedrijven inzicht in de mogelijkheden die er zijn en gaat inspiratie geven aan bedrijven die nog in het begin staan van hun zoektocht.

Petra KoendersGreen Chemistry Campus

De reductie van 10 megaton COuitstoot via circulaire biobased oplossingen in 2030 vraagt om nauwe samenwerking en ketenaanpak van plant tot klant. De Delta Community helpt om deze samenwerking tussen boeren, bedrijven, kennisinstellingen, overheden en burgers te optimaliseren.

Willem SederelBestuur Circular Biobased Delta

Een overkoepelend platform waarop inspirerende circulaire biobased activiteiten uit de Delta regio een podium krijgen en dat ondernemers met elkaar verbindt.

Herman de BoonBestuur Circular Biobased Delta